Домовой - Светловодск

Круглий стіл: початок діалогу?

Автор: redaktor
Круглий стіл: початок діалогу?В п’ятницю відбувся круглий стіл на тему: «Гуманітарна, технологічна та силова безпека міста Світловодська. Виклики часу». Проведення такого столу ініціювала група громадян. Мета проведення заходу – публічне обговорення проблем безпеки городян в умовах військового конфлікту та інформаційної війни.

На круглому столі було озвучено багато проблем. Учасники обмінялися думками, разом шукали шляхи їх вирішення.Нажаль, чи то майбутні вибори, чи присутність невизнаного голови Громадської ради Михайла Касьянова, вплинуло на градус дискусії. На захід прийшли не усі запрошені. Не обійшлося без звинувачень у пиарі та демаршей.

Втім, обговорення цих проблем відбулося. Активну участь у дискусії взяли представники влади – перший заступник міського голови Сергій Фылоненко та в.о. начальника загального відділу Олександр Швець. Цікавими та змістовними були виступи Ігоря Полякова, модератора кіровоградського Євромайдану Андрія Лавруся та інших. Учасники заходу підтримали думку щодо браку офіційною інформації від влади, що інколи слугує ґрунтом для різного роду деструктивних чуток.

Учасники круглого столу обговорили проблему інформаційної безпеки в соціальних мережах та в телевізійному просторі.

Сподіваюсь, що це тільки початок і діалог буде продовжено.

Вадим Степанець
1880     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб