Домовой - Светловодск

Знову про воду і труби

Автор: redaktor
Знову про воду і трубиУ попередніх публікаціях, зокрема «Гроші за воду», ми повідомляли про те, що наступним кроком КВП «Дніпро-Кіровоград» може стати консервація або ліквідація нижнього забору води. Це створить великі проблеми для жителів міста.

Зараз ми отримуємо воду з двох джерел. Перше джерело – це нижній, в районі ГЕС, забір. Далі воду подають по двом водоводам в місто діаметр труби 400 мм. Одна труба дублює іншу. Таким чином здійснюється водопостачання споживачів нижньої частини міста до 4 школи.

Верхня частина міста отримує воду з ОКВП. Тут водовід має дублювання тільки у верхній частині міста трубою діаметром 500 мм. Два водоводи з’єднуються між собою трубою діаметром 250 мм.

А тепер питання. Чи достатньо буде однієї труби для з’єднання водоводів верхньої та нижньої частини міста? А якщо вона вийде з ладу? Чи достатньо труби діаметром у 250 мм для з’єднання водоводів з труб у 500 та 400 мм?

Вадим Степанець
1816     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб