Домовой - Светловодск

І знову про Громадську раду

Автор: redaktor
І знову про Громадську радуПід час останньої сесії міської ради депутат Таіса Гончаренко у своєму виступі підняла питання легітимності виборів голови Громадської ради. З цього питання Гончаренко надала «Світловодськ Інфо» свій коментар.

Вона повідомила, що як голова громадської організації, є членом Громадської ради і приймала участь у цьому засіданні. Вибори голови були проведені, на думку міського депутата, з порушенням. Не було обрано голову зборів, секретаря, лічильну комісію. Збори проводив керуючий справами Вадим Туманов. Він запропонував провести вибори та разом з виконуючим обов’язки начальника організаційного відділу Миколою Швецем роздали заздалегідь віддруковані бюлетені, провели підрахунки голосів.

Після цього Вадим Туманов оголосив Михайла Кас`янова переможцем та потиснув йому руку. Отже, Таіса Гончаренко підкреслила, що вибори голови Громадської ради проведені з порушенням та не можуть вважаться такими, що відбулися.

Вадим Степанець
3046     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб