Домовой - Светловодск

Транспортні проблеми Світловодського району

Автор: redaktor
Транспортні проблеми Світловодського районуМи уже повідомляли про результати конкурсу на перевезення в Світловодському районі. За результатами АТП-13507 був знятий з конкурсу. Під час розгляду подання підприємства, на його адресу будо висловлено немало неприємних слів щодо діяльності АТП. Особливо багато претензій висловлювали голови сіл Іванівки та Захарівки.

Скориставшись нагодою, я поспілкувався з керівниками названих сіл щодо проблеми перевезень. Іванівський сільсьий голова Микола Жайворонок повідомив, що він обурений поведінкою АТП. Після конкурсу перевізник взагалі перестав виконувати свої обов’язки. Уже три дні вони не здійснюють рейси до Світловодська.

Микола зазначив, що жителі с. Іванівки завжди йшли назустріч перевізнику. В селі обладнали кімнату, де зміг переночувати водій останнього рейсу. Там є усі необхідні умови. Вона обігрівається, є душ. Нажаль, це не влаштовує перевізника. Він стверджує, що рейс невигідний. Втім, як зазначив сільський голова, були часи, коли сам перевізник шукав для водія житло, завозив вугілля , тощо. Так що ж відбулося?

У керівництва сіл є своя версія. Дійсно, рейс до Іванівки та Захарівки на грані прибутковості. Для цього керівники на нього наймають водія-індивідуальника за контрактом. За умовами контракту він віддає АПТ певну суму грошей, а водієві майже нічого не залишається.

Жайворонок пропонував АТП водіїв із села, але й вони не змогли працювати на умовах цього підприємства.

Так, можливо, керівникам АТП слід все ж перейнятися проблемами цих віддалених сіл району?

Вадим Степанець

P.S. На відміну від своїх Світловодських колег, перевізники з Олександрії залюбки перевозять жителів сіл до лікарні, на ринок тощо. То ж є в кого повчитися…
2103     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб