Домовой - Светловодск

Два Івана зі Власівки відвезли бронежилет своєму землякові

Автор: redaktor
Два Івана зі Власівки відвезли бронежилет своєму земляковіВже з місяць мешканець Власівки, член ВО «Свобода» Іван Довбиш, обладнавши у центрі селища намет, ледь не щодня збирає у ньому для потреб нашого війська в зоні АТО і харчі, і медикаменти, і речі, і гроші.

Тамтешня влада, треба віддати їй належне, виділила під комору для зберігання пожертв одну із кімнат селищного Будинку культури. Таким чином, каже пан Іван, вдалося зібрати деякі продукти та 1300 гривень. До цієї суми міськрайонні «свободівці» скинулись іще – що вистачило на придбання сучасного бронежилету, НАТО-вського рюкзака та іншого армійського причандалля. І він, разом із своїм молодим тезкою Іваном Скрипкою повезли це добро до Миколаєва, де в одній із військових части проходить ротацію перед відправкою в зону АТО їхній земляк Артем Плескач. І вже там, на вокзалі Артем і отримав всі необхідні речі разом із напуттям безжального знищення кремлівських зайд у нашому українському Донбасі.
«Світловодська Інформ»

Два Івана зі Власівки відвезли бронежилет своєму земляковіІван Довбиш (посередині) разом із Артемом Плескачем (зліва) та його бойовим побратимом Олексієм Моісеєнком на миколаївському вокзалі
2125     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб