Домовой - Светловодск

Які версії вбивства Олега Бабаева?

Автор: redaktor
Які версії вбивства Олега Бабаева?Поки криміналісти вивчають обставини сьогоднішнього вбивства кременчуцького міського голови Олега Бабаєва, а всі інші міркують над запитанням – кому це вигідно, в Інтернеті появилися перші версії скоєного злочину.
Перша така – мова про бізнесові розборки. Таку версію оприлюднив один з кременчуцьких підприємців, який в принципі ображений на мерію. Варто додати, якщо починати розглядати такі причини, пов’язані з бізнесом, то певно, що їх буде оприлюднено дуже багато.
І мова тут не лише про прибрані з вулиць Кременчука кіоски чи бари. Таких тем – пов’язаних з бізнесом – мільйон, якщо не більше. Тобто – у мера Кременчука неприятелів з теми бізнесу вистачало.
Є й інші теми – зокрема, в тому ж Інеті висловлюється точка зору, що Олег Бабаєв підтримував зв’язки з Портновим. Однак все це версії, які буде перевірено.
І звісно з цього приводу є запитання. Перше таке – де в цей час був охоронець міського голови, який від нього раніше не відходив? Чому сьогодні охоронця не було і міський голова був сам в автомобілі? Інше - якщо мера Кременчука сьогодні було вбито після того, як він виїхав з дому, а жив він неподалік місця де його було вбито – то за ним слідкували.
Тож ще одне запитання – чи погрожували Олегу Бабаєву перед сьогоднішнім днем? Є чутки – так погрожували, але ймовірно покійний мер не звернув увагу на погрози.
«Якщо стріляли з пістолета, то був кілер, а це вже серйозно», - це співрозмовники репортера з різних ділових кіл міста, які теж шукають відповідь на запитання – чому?
Останнє – це політична версії. Наші колеги пишуть, що мало бути призначення у вівторок Олега Бабаєва губернатором Полтавщини. Але як на репортера – це, швидше за все, помилка. Призначення таке якщо й буде – то відомого полтавчанина Андрія Баранова, який очолював штаб нинішнього Президента України на Полтавщині. Тобто, політика на рівні області у цій справі вбивства – як на автора ніякої ролі не грає.
Редакція газети "Програма плюс" висловлює свої співчуття родині загиблого Олега Бабаєва та надію на те, що злочинців знайдуть та покарають. Інакше не може бути - бо нині у нас гірше, ніж на початку 90-х і набагато.

Олександр Курилов, "Панорама"
1956     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб