Домовой - Светловодск

І знову про Громадську раду

Автор: redaktor
І знову про Громадську радуСьогодні, у міського голови, відбулось засідання ініціативної групи із формування нового складу Громадської ради. Як ми повідомляли раніше, виникла проблема із затвердженням результатів проведення виборів.

На засіданні керівник групи, керуючий справами Вадим Туманов, повідомив історію проведення установчих зборів, яка триває з квітня цього року. (Насправді попередня громадська рада припинила свою діяльність ще в кінці 2013 року). Він також повідомив, що при проведення установчих зборів були допущені порушення, але хто їх допустив невідомо. Він запропонував провести інвентаризацію громадських організацій, знову запросити їх до участі у зборах та провести нові збори з обрання Громадської ради.

Опонентами голови ініціативної групи стали Михайло Кас`янов та Анатолій Кучугурний. Вони пропонувати затвердити результати зборів та почати працювати. Втім, більшість ініціативної групи, а це працівники виконкому, підтримали Туманова.

Думаю, що серіал «Оберем громадську раду» триватиме довго.

І знову про Громадську раду
І знову про Громадську раду

Вадим Степанець
1658     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб