Домовой - Светловодск
» » » Україна як гробовщик потворної Московії та зрадливого Євросоюзу

Україна як гробовщик потворної Московії та зрадливого Євросоюзу

Автор: redaktor
Україна як гробовщик потворної Московії та зрадливого ЄвросоюзуДруг пізнається в біді… Біда прийшла в Україну у вигляді Сатано-Путіна, який підняв з могил всю кладовищенську комуно-совєтську орду на «паслєдній і рєшитєльний бой». А якщо врахувати, що так звані «заґранатряди», завдяки яким і досягались всі «пабєди» його попередниками у першій половині ХХ століття, то вони, через нинішню високу інформаційність (навіть у цензурованій Московії), практично неможливі. Відтак сей «бой» стане ж його «паслєднєй» поразкою. І це об’єктивний процес: Україна-Русь породила Московію, кому ж, як не їй знищити свою «помилку природи»? Інша річ, що гальмується цей процес…

Німеччина, Франція, Італія та інші менш дрібні країни старої Європи, через плазування підкуплених Кремлем своїх очільників, скоріш за все, невдовзі після розпаду Імперії зла, не усвідомлюючи того — передовсім через «ожиріння» свого мозку, викликаного путінськими газо-доларами — покладуть край існуванню і самого Євросоюзу… Звернули увагу, які країни ЄС вимагають якомога жорсткої позиції своєї (поки що) столиці Брюсселя до Москви? Латвія, Литва, Естонія, Польща, Чехія, Швеція. Тобто, країни (за винятком останньої), які сповна відчули, що таке «комуністичний рай». А хто цьому заперечує? Вірно — країни, які страждають на хронічне зрадництво. Згадайте, як вони перед ІІ світовою війною ділили, разом із Гітлером і Сталіним, вищеназвані країни, прирікаючи цим самим тамтешні народи на страждання і смерть. І це все (на сході Європи) не забулося! І те, що ці країни, щойно сконав СССР, стрімголов помчали до ЄС і НАТО абсолютно не означає, що поляки та прибалти «душі не чають» за цими структурами – їм треба було передовсім якомога далі дистанціюватися від Московії. І не на Німеччину чи Францію вони в цьому розраховували – проститутки колишніми не бувають. Розрахунок був і є на США, які, на відміну від них, таки більш послідовні і принципові. Тож, українці мають позбутися ілюзій щодо Євросоюзу (так само, як на сході нашої країни додихає ілюзія щодо «братерської» Московії) і, розраховуючи передовсім на самих себе, ще більш активно приятелювати із США, країнами Скандинавії і східної Європи, а також з Туреччиною, Грузією та кримськими татарами. І все! Отримавши такий потужній буфер між кремлівською «газозаправкою» і західною Європою, Московія розсиплеться наче картковий домик (на її сході цей процес прискорять китайці з японцями). А німці, французи, італійці та інші «західники», коли побачать, які проститутки-корупціонери їхні канцлери, президенти та прем’єри, — самі за шкірку притягнуть їх на лаву підсудних нового Нюренберґу. А там у мавпячій клітці своїх «падєльніков» вже піджидатиме ПТХ.
Віталій АСАУЛЕНКО

«Світловодськ Інформ»

*Писалося за тиждень до збиття над «діркою» («ДНР») малайзійського авіалайнера
1850     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб