Домовой - Светловодск
» » » Міський голова про святковий салют і проблеми із заслуженими

Міський голова про святковий салют і проблеми із заслуженими

Автор: redaktor
Міський голова про святковий салют і проблеми із заслуженимиВідгриміли святкові заходи, пов’язані із 60-річчям Світловодська. Хоча, слово «відгриміли» - надто гучно: у порівнянні з минулорічними дійствами до Дня міста з набагато чисельнішими заходами та столичними артистами, цьогоріч все було значно скромніше. Причина, каже міський голова Юрій Котенко, до якого ми звернулися аби почути його оцінку цьогорічних урочистостей, лежить на поверхні – на сході країни йде, по суті, війна, гинуть люди. «Тож ми просто не мали морального права у такий трагічний час влаштовувати аж надто пишні гуляння», - відмічає мер. Разом з тим організатори не могли втриматись аби не освітити нічне небо святковим салютом. Бо ж, як-не-як, а у міста – ювілей!.. На переконання мера, святкові заходи у рамках Дня міста вдалися. І свідченням цьому, зокрема, численні дзвінки до виконкому городян, які у своїй переважній більшості схвально їх оцінили.

Не могли ми не поцікавитись у мера, як на нашу думку, єдиною «ложкою дьогтю» у програмі ювілейних урочистостей – збій у визначенні кандидатур на присвоєння почесних відзнак «За заслуги перед Світловодщиною» трьох ступенів, які мали би урочисто вручені достойникам на Бульварному узвозі… «Так, - сказав Котенко, - якщо кандидатура Івана Гавриловича Попова на «Почесного громадянина Світловодська» жодних заперечень з боку депутатів міськради на останній сесії не викликала і він був урочисто нагороджений цим званням на сцені Бульварного узвозу, то стосовно кандидатур на отримання відзнак «За заслуги перед Світловодщиною» у депутатів одностайності не спостерігалося. Напевне і дійсно, треба було б ширше обговорювати подані кандидатури. Хоча, з іншого боку, кандидатури подаються трудовими колективами. І кому, як не цим колективам знати краще, ніж будь хто, своїх висуванців? Причому, механізм висунення діє у Світловодську вже не перший рік. Але цього року чомусь виникли складнощі». Та наш інтерв’юер не вбачає у цьому нічого екстраординарного. За його словами, на депутатських комісіях триває обговорення кандидатур на заслуженість. І до Дня Конституції, максимум – до Дня Незалежності найдостойніші таки отримають свої почесні відзнаки.

Більше у «Світловодськ Інформ»
1879     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб