Домовой - Светловодск
» » “Вам всі заздрять, не повторюйте помилок України!” Українська співачка у Мінську виступила за Лукашенка

“Вам всі заздрять, не повторюйте помилок України!” Українська співачка у Мінську виступила за Лукашенка

Автор: admin
Жінка розповіла про українські революції, і заявила, що під час першої революції у 2004 році людей поділили на сорти — 1,2,3. За її словами, хто там був, той знає це.

«2013 рік для нас закінчився тим, що ми втратили території. На жаль, ми втратили мир. Ми хочемо миру, розумієте, я вас просто прошу, люди, від яких зараз все залежить, не робіть наших помилок. Просто тримайтеся один одного», — заявила Вікторія.

Вона також зазначила, що оскільки вона їздить багато по світу, то бачить, що білорусам всі заздрять. Тому що, так як у них в країні – ніде такого немає.

«Ви самі собі господарі, ви самі собі держава, ви розумієте? Ви – це спокій, ви – це світ, вам заздрять в інших країнах», — додала українка.

Вікторія підкреслила, що ніде немає таких доріг, як у Білорусі, і навіть в Європі. Крім того, ніде немає таких продуктів. Тому вона закликала людей не брати участь у мітингах проти Лукашенка.

Варто зазначити, що Вікторія Кохана – є автором хітів популярних українських гуртів «НеАнгели» і NikitA, також вона заслужений діяч мистецтв.

Користувачі мережі гнівно прокоментували її виступ на провласному мітингу в Білорусі.

15:12 16 Серпня, 2020
1085     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб