Домовой - Светловодск
» » » Ярмарок вакансій у гіпермаркеті: безробітні кропивничани долучились до формування кадрового резерву «Епіцентр К»

Ярмарок вакансій у гіпермаркеті: безробітні кропивничани долучились до формування кадрового резерву «Епіцентр К»

Автор: redactor
Ярмарок вакансій у гіпермаркеті: безробітні кропивничани долучились до формування кадрового резерву «Епіцентр К»
Днями, у рамках проекту «Живи та працюй в Україні», Кіровоградським міськрайонним центром зайнятості спільно з будівельно-господарським гіпермаркетом «Епіцентр К» м. Кропивницького було проведено ярмарок вакансій, спрямований на укомплектування актуальних вакансій та формування дієвого кадрового резерву з можливістю подальшого працевлаштування шукачів роботи.
Ярмарок вакансій відкрила Тетяна Білоусова, директор Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, яка проінформувала учасників заходу про програму ярмарку та послуги, які вони можуть отримати цього дня.
Ірина Журенко, менеджер по роботі з персоналом гіпермаркету, розповіла про історію створення мережі, напрями діяльності, умови та оплату праці і потребу у працівниках за посадами: продавець непродовольчих товарів, касир торгівельного залу, інженер-програміст, художник-оформлювач, кухар, водій автотранспортних засобів, комірник, електромонтер, охоронник, вантажник, прибиральник службових приміщень та машиніст прибиральної машини.
Крім того, шукачі роботи отримали інформацію стосовного того, що компанія піклується про своїх співробітників, а тому пропонує безкоштовне харчування, медичне обслуговування, перенавчання та гарантоване кар'єрне зростання.
Участь у заході узяли понад 100 осіб з числа незайнятого та зайнятого населення. Під час ярмарку вакансій, фахівцями міськрайонного центру зайнятості було проведено 8 профвідборів для визначення професійно важливих якостей, складено 2 резюме, 20 особам надано консультації з працевлаштування, роз'яснення щодо законодавства про зайнятість населення, послуг служби зайнятості, організації навчання та інших питань, що входять до компетенції центру зайнятості.
У свою чергу, І. Журенко провела 10 співбесід з потенційними працівниками, а співробітники гіпермаркету влаштували для учасників ярмарку екскурсії торговими відділам «Сад і огород», «Декор», «ДЕКО», «Інструменти» та «Електротехніка».

Я. Шевченко, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості
561     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб