Домовой - Светловодск
» » » Ваучер для підвищення кваліфікації ветеринарів – можливості сьогодення

Ваучер для підвищення кваліфікації ветеринарів – можливості сьогодення

Автор: redactor
Ваучер для підвищення кваліфікації ветеринарів – можливості сьогодення
Сприяння роботодавцям у професійному розвитку працівників здійснюється органами служби зайнятості шляхом організації професійної підготовки, підвищення кваліфікації, видачі ваучерів. При підвищенні кваліфікації працівників ветеринарної медицини ліцензіати мають можливість скористатись ваучерами з оплатою навчання за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
Порядок видачі ваучерів для підтримання конкурентоспроможності осіб на ринку праці затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 20.03.2013 № 207. Наказом Міністерства соціальної політики України від 25.06.2015 № 661, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 09.07.2015 за № 817/27262, затверджено Перелік професій, спеціальностей, напрямів підготовки та підвищення кваліфікації, для навчання за якими може бути виданий ваучер. Однією із спеціальностей є «Ветеринарна медицина» (код 211).
Інформацію з питань отримання ваучерів можна отримати у відділі організації професійного навчання обласного центру зайнятості за телефоном (0522) 22-45-01.

Б. Стоян, заступник директора Кіровоградського обласного центру зайнятості
1064     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб