Домовой - Светловодск
» » » У Кропивницькому відбулась нарада щодо стягнень з безробітних боржників: діємо у правовому полі

У Кропивницькому відбулась нарада щодо стягнень з безробітних боржників: діємо у правовому полі

Автор: redactor
У Кропивницькому відбулась нарада щодо стягнень з безробітних боржників: діємо у правовому полі
Головною темою наради, що відбулася за участі представників Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області, Кіровоградського обласного центру зайнятості, Фортечного відділу державної виконавчої служби міста Кропивницький та Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості став стан виконання судових рішень, прийнятих на користь Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості за виконавчими листами, що знаходяться у Фортечному відділі державної виконавчої служби міста Кропивницький Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області.
У Фортечному відділі державної виконавчої служби міста Кропивницький на примусовому виконанні знаходиться 43 виконавчих документів на загальну суму більше 176 тис. грн. Основна частка яких стосується стягнення з колишніх безробітних допомоги по безробіттю, що отримана ними обманним шляхом, в зв’язку з неповідомленням ними центру зайнятості про обставини, що унеможливлювали отримання статусу безробітного або приховування відомостей про працевлаштування в період отримання допомоги по безробіттю. Також це заборгованість за навчання осіб, які відраховані з навчальних закладів через невідвідування без поважних причин та не отримання документів про освіту.
На час проведення наради по всім виконавчим документам, за якими відкриті виконавчі провадження, встановлюється місце отримання доходу для подальшого накладення стягнення на заробітну плату чи пенсію та перевіряється майновий стан боржників для здійснення арешту та опису майна, з подальшою його реалізацією, тривають інші виконавчі дії, що передбачені Законом України «Про виконавче провадження».
За результатами наради визначено напрямки взаємодії та підвищення її ефективності, спрямованої на повне виконання судових рішень, заплановано спільні виїзди за місцем проживання боржників, що ухиляються від сплати заборгованості за виконавчими документами, звернення до судів по заборону виїзду боржників за кордон, оголошення їх у розшук тощо.

В. Смолькіна, провідний юрисконсульт юридичного відділу обласного центру зайнятості
679     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб