Домовой - Светловодск
» » » Мешканці Світловодщини, які мають вади здоров´я, зможуть дізнаватися більше інформації на ІNVAK.ІNFO

Мешканці Світловодщини, які мають вади здоров´я, зможуть дізнаватися більше інформації на ІNVAK.ІNFO

Автор: redactor
Мешканці Світловодщини, які мають вади здоров´я, зможуть дізнаватися більше інформації на ІNVAK.ІNFO
Кіровоградський обласний центр зайнятості активно співпрацює з інформаційним агентством «ІNVAK.ІNFO» у сфері інформування громадськості щодо надання адресних соціальних послуг особам з обмеженою працездатністю з метою повернення їх до трудової діяльності.
Інформаційне агентство «ІNVAK.ІNFO», створене за підтримки «Благодійного фонду «АІК», займається збором актуальної інформації, обробкою, і передачею тим особам, які мають необхідну потребу в ній. Збір інформації відбувається на інформаційних ресурсах, а також на рівні співпраці, як державних органів управління, так і громадських організацій. Ця інформація передається через сайт агентства.
Проект реалізується виключно членами фонду – людьми з інвалідністю.
Основне призначення порталу INVAK.INFO – інформування його відвідувачів про проблеми і повсякденне життя людей з інвалідністю. На порталі розміщено найсвіжіші новини про події, акції і заходи в сфері інвалідного руху, інформація про інвалідні організації, останні конкурси, гранти, різні способи реабілітації, база даних нормативних документів.
Цільовою аудиторією INVAK.INFO є представники ЗМІ, члени інвалідних організацій, державні чиновники, співробітники реабілітаційних центрів, громадських організацій, а також інші користувачі Інтернету.
1218     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб