Домовой - Светловодск
» » » У кожного повинно бути «своє» місце: як атовці з Кіровоградщини повертаються до мирного життя

У кожного повинно бути «своє» місце: як атовці з Кіровоградщини повертаються до мирного життя

Автор: redactor
У кожного повинно бути «своє» місце: як атовці з Кіровоградщини повертаються до мирного життя

У центрах зайнятості області демобілізованим військовослужбовцям та учасникам АТО, які звернулися по допомогу в пошуку роботи, надається комплекс соціальних послуг, що сприяє прискоренню їхнього працевлаштування.
Адаптація до мирного життя у ветеранів АТО проходить по-різному. Для когось цей процес минає швидко, завдяки глобальній підтримці з боку близьких та улюбленій роботі чи хобі, а для когось – це розтягується на довгі місяці, бо нав'язливі спогади ніяк не хочуть відпускати, та й нерідко фізичний біль від отриманих поранень не дає спокійно спати ночами, несучи за собою хронічну втому, психологічну нестабільність та почуття «зайвості» у цьому світі.
Затяжним цей процес виявився і для Євгена І., який півтора року проходив військову службу та брав участь в антитерористичній операції на Сході України. Повернувшись до мирного життя, Євген одразу почав шукати «своє» місце в суспільстві. Чоловік розумів, що швидше адаптуватися допоможе робота, але все ніяк не міг вирішити, у якому напрямку рухатися та де шукати розради. Незважаючи на підтримку рідних та друзів, Євген ще довго знаходився на роздоріжжі. Вночі вскакував від найменшого шороху, не любив гучні розмови, іноді здригався від неочікуваного дзвінка мобільного. У колишнього бійця навіть була думка повернутися назад, до зони проведення АТО, уклавши контракт на проходження військової служби у Збройних Силах України, оскільки те небезпечніше середовище було для нього ріднішим і звичнішим.
Однак, на одному з прийомів у центрі зайнятості, Євгену була запропонована вакансія менеджера на підприємстві «Укрсервіс М», яка в подальшому і поставила крапку на довгому шляху пошуку «свого» місця. Спочатку Євген Ігорович поставився до цієї вакансії скептично, адже, не зважаючи на свою вищу юридичну освіту, якось не міг уявити себе менеджером. Проте, познайомившись з характером роботи, колективом та керівництвом підприємства, ветеран АТО впевнився, що це саме те, що він так довго шукав.
Наразі Євген Ігорович працевлаштований менеджером зі збуту і абсолютно задоволений своїм вибором, бо почувається тут на «своєму» місці.
692     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб