Домовой - Светловодск
» » » Для тих, хто прагне опанувати кондитерське мистецтво «з нуля»

Для тих, хто прагне опанувати кондитерське мистецтво «з нуля»

Автор: redactor
Для тих, хто прагне опанувати кондитерське мистецтво «з нуля»
Ласувати тортами та тістечками любить чи не кожний з нас. Та не зажди є час на випічку, особливо напередодні свят, коли роботи і так вистачає. Нині купити солодощі на будь-який смак не проблема, адже є багато фірм, які виготовляють кондитерську продукцію. Вибір солодощів у магазинах та кав’ярнях задовольнить найвибагливішого гурмана.
Відповідно, і на фахівців, які вміють випікати торти та тістечка, є попит. Кондитер - це та професія, майстри якої створюють свято у вирі буденності, передають барви природи та свою творчу фантазію у смачному солодкому диві. Небагато знайдеться людей, котрі відмовилися б від витворів умілих рук професіонала. Творчість кондитера здатна задовольнити не лише гастрономічні, а й естетичні та культурні смаки сучасної людини.
Для тих, хто прагне осягнути кондитерське мистецтво «з нуля», Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за сприяння служби зайнятості, пропонує Вам опанувати цю професію і стати професіоналом своєї справи. Навчання розпочинається 21 листопада та триватиме 6,7 місяців.
У процесі навчання Ви дізнаєтесь усі тонкощі кондитерського мистецтва, включаючи дрібниці, які можуть вплинути на якість: від замішування тіста, кремів, конфі і мармеладу, правильного температурного режиму при випічці і зберіганні, до якісної презентації виробів. Крім того, Вас навчать правилам користування обладнанням та інвентарем, і санітарно-гігієнічні нормам при роботі з солодким.
Випускники стають не тільки висококваліфікованими фахівцями з кондитерського мистецтва, а й мають можливість у подальшому відкрити власний солодкий бізнес. Якщо вас зацікавила інформація, за більш детальною інформацією про професію звертайтеся до центрів зайнятості.
1218     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб