Домовой - Светловодск
» » » Більше 500 безробітних з Кіровоградщини навчились дарувати людям тепло

Більше 500 безробітних з Кіровоградщини навчились дарувати людям тепло

Автор: redactor
Більше 500 безробітних з Кіровоградщини навчились дарувати людям тепло
З метою своєчасної та якісної підготовки житлово-комунальних господарств усіх форм власності до стабільної роботи в осінньо-зимовий період, центрами зайнятості області на конкретні замовлення роботодавців підготовлено понад 500 осіб з числа безробітних.
Навчання здійснювалося шляхом організації курсів підвищення кваліфікації за професіями «оператор котельні» та «машиніст (кочегар) котельні», на базі обласного комунального навчально-курсового комбінату «Аграрник» та навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області. Після завершення навчання усі слухачі були працевлаштовані.
«В умовах використання сучасної опалювальної техніки зростають вимоги й до роботи працівників зазначених професій, що потребує постійного удосконалення та поглиблення знань з експлуатації котельних установок, контрольно-вимірювальних приладів, іншого обладнання. У свою чергу, роботодавці надають перевагу тим претендентам на роботу, які мають відповідну кваліфікацію та отримали допуск до виконання робіт з підвищеною небезпекою», – зауважила Вікторія Бернікова, начальник відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості.
Зі слів слухачів, програма зазначених курсів містить достатній навчальний матеріал, що дає можливість підвищити кваліфікацію та на практиці перевірити набуті знання.
894     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб