Домовой - Светловодск
» » » Військовий ярмарок: безробітним обирали професії у лавах ЗСУ

Військовий ярмарок: безробітним обирали професії у лавах ЗСУ

Автор: redactor
Військовий ярмарок: безробітним обирали професії у лавах ЗСУ
На виконання пріоритетних завдань, визначених Президентом України, щодо комплектування Збройних Сил України військовослужбовцями контрактної служби та активації рекламно-агітаційної роботи серед громадян України щодо відбору на контрактну службу, сьогодні на базі Компаніївського районного центру зайнятості проведено ярмарок вакансій з добору кандидатів з числа безробітних на військову службу за контрактом.
Захід проходив за участі представників районного комісаріату та близько 20 безробітних громадян. Учасники заходу отримали інформацію щодо особливостей укладання контрактів з громадянами та військовослужбовцями, які приймаються на військову службу за контрактом. Присутнім надали роз’яснення щодо проходження військової служби, інформували про соціальні гарантії військовослужбовцям та учасникам АТО.
Присутні мали змогу отримати вичерпні відповіді на поставлені запитання. Зокрема присутні цікавились умовами та термінами контракту, розміром грошового забезпечення для осіб рядового, сержантського та офіцерського складу, можливостями безкоштовного навчання та кар’єрного росту, а також соціальним захистом військовослужбовців.
Працевлаштуватись на військову службу за контрактом виявили бажання чотири особи, які індивідуально пройдуть співбесіду у районному військовому районному комісаріаті.
751     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб