Домовой - Светловодск
» » » Допомагаємо нашим воїнам: упродовж цього року більше 500 учасників АТО знайшли роботу

Допомагаємо нашим воїнам: упродовж цього року більше 500 учасників АТО знайшли роботу

Автор: redactor
Допомагаємо нашим воїнам: упродовж цього року більше 500 учасників АТО знайшли роботу
У центрах зайнятості області демобілізованим військовослужбовцям та учасникам АТО, які звернулися по допомогу в пошуку роботи, надається комплекс соціальних послуг, що сприяє прискоренню їхнього працевлаштування.
Демобілізовані військовослужбовці, учасники АТО, потребують особливої уваги з боку суспільства, адже повертаючись до мирного життя, стикаються з багатьма життєвими проблемами, у т.ч. пов’язаними з працевлаштуванням.
Питання їхньої адаптації на ринку праці – одне з першочергових у роботі служби зайнятості.
З цією метою у центрах зайнятості, громадянам зазначеної категорії населення, надається широкий спектр соціальних послуг з урахуванням їхніх можливостей, інтересів, професійного досвіду тощо.
З початку проведення антитерористичної операції, 2105 безробітних, з числа демобілізованих військовослужбовців із зони АТО, скористалися послугами центрів зайнятості Кіровоградської області.
Упродовж 2017 року статус безробітного мали 2015 осіб зазначеної категорії громадян. Загальна чисельність працевлаштованих – 510, з них 428 – за сприяння служби зайнятості. Зокрема, 18 особам виплачена допомога по безробіттю одноразово для організації підприємницької діяльності. Крім цього, 137 осіб взяли участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру; 163 особи проходили професійне навчання; профорієнтаційні послуги отримали 1954 особи.

Відділ статистики та прогнозування Кіровоградського обласного центру зайнятості
1045     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб