Домовой - Светловодск
» » » У Кропивницькому безробітних навчатимуть одній з найзатребуваніших професій

У Кропивницькому безробітних навчатимуть одній з найзатребуваніших професій

Автор: redactor
У Кропивницькому безробітних навчатимуть одній з найзатребуваніших професій

У сучасних умовах ринку праці професійне навчання безробітних сприяє підвищенню їхньої конкурентоспроможності та прискоренню працевлаштування. Саме тому обласна служба зайнятості регулярно організовує професійну підготовку безробітних під конкретні робочі місця, застосовуючи різні форми та види професійного навчання.
Токар - чарівник, який здатний зі шматка металу зробити деталь найхимернішої форми. Він керує складним верстатом, виготовляє деталі для різних машин і приладів. Токар повинен володіти гострим зором, точним лінійним і об'ємним окоміром, хорошою зорово-моторною координацією, технічним мисленням, просторовою уявою, стійкістю уваги.
Найбільш кваліфікованим вважається токар, який працює на універсальному токарному верстаті і виконує всі операції. Затребуваність токарської професії висока: багато промислових підприємств області наразі потребують кваліфікованих працівників.
З метою підготовки висококваліфікованих працівників цієї професії, за сприяння обласного центру зайнятості, у листопаді поточного року, на базі Кропивницького інженерного коледжу, розпочнеться навчання безробітних громадян. Курс навчання триватиме 5,5 місяців.
У перші дні навчання, слухачі ознайомляться з основами технології, металознавства, опору матеріалів, системою допусків і посадок, принципами роботи токарного верстата і навчаться його лагодити.
Після закінчення навчання кваліфікований токар з легкістю знайде гідну роботу в ремонтних майстернях, на механічних та машинобудівних заводах, великих промислових підприємствах, у автомайстернях тощо. Крім того, опанувавши професію токаря, нинішній безробітний зможе займатися індивідуальною трудовою діяльністю або відкрити власні майстерні та ін.

Відділ організації профнавчання обласного центру зайнятості

1293     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб