Домовой - Светловодск

На Кіровоградщині укомплектовано 18,1 тис. вакансій

Автор: redactor
На Кіровоградщині укомплектовано 18,1 тис. вакансій
Тісна співпраця з роботодавцями є найважливішою передумовою якісного вирішення головного завдання служби зайнятості – сприяння працевлаштуванню незайнятим громадянам.
З метою надання допомоги незайнятому населенню у підборі роботи, а роботодавцям - у пошуку для них спеціалістів, які здатні якісно та своєчасно виконувати завдання, з початку цього року проведено понад 980 ярмарок (міні-ярмарок) вакансій, у тому числі постійно діючих, близько 30 днів відкритих дверей на таких підприємствах. В цих заходах взяли участь понад 10,8 тис. осіб, що перебували на обліку в центрах зайнятості.
У форматі цих заходів представники підприємств ознайомлюють учасників з графіком роботи, умовами оплати праці, основними обов’язками, розповідають про місця майбутньої роботи, характеризують функціональні обов’язки на тій чи іншій вакантних посадах, а також надають вичерпні відповіді на питання, які виникають в ході спілкування. Лише спільними зусиллями та взаємовигідною співпрацею досягається необхідний результат: роботодавці укомплектували 18,1 тис. вакансій, а безробітні – знайшли постійне місце роботи.
Основне завдання служби зайнятості якнайшвидше знайти роботу для того, аби безробітна людина не втрачала свій потенціал, а роботодавець зберігав зацікавленість його професійними здібностями.
794     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб