Домовой - Светловодск
» » » Понад 200 випускників шкіл Кропивницького презентували навчальні заклади Міністерства внутрішніх справ України

Понад 200 випускників шкіл Кропивницького презентували навчальні заклади Міністерства внутрішніх справ України

Автор: redactor
Понад 200 випускників шкіл Кропивницького презентували навчальні заклади Міністерства внутрішніх справ України
Днями, на базі спеціалізованого навчально-виховного комплексу - ЗОШ І-ІІІ ступенів №26 за сприяння обласного центру зайнятості та за участі фахівців Головного управління Національної поліції в області для випускників шкіл міста відбулася презентація навчальних закладів зі специфічними умовами навчання, що здійснюють підготовку поліцейських та належать до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України.
Презентувати свої навчальні заклади завітали викладачі Одеського державного університету внутрішніх справ, Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ та Донецького юридичного інституту МВС України.
Представники навчальних закладів ознайомили присутніх з напрямами та спеціальностями, умовами вступу за новими стандартами. Також йшлося про перспективу працевлаштування за набутими професіями та спеціальностями. За допомогою відеоматеріалів школярам представили цікаву інформацію про навчальні заклади, роботу факультетів, кафедр, культурно-спортивне життя та ін.
Час промайнув швидко. Отримавши масу корисної інформації та позитивних емоцій, учні та вчителі шкіл щедрими оплесками віддячили організаторам заходу за час цікавого спілкування.
Слід зазначити, що такі заходи стали вже традицією у спільній роботі служби зайнятості, управління поліції в області та навчальних закладів. Вони сприяють свідомому вибору професії та затвердженню на життєвому шляху молоді.
У зустрічі взяли участь понад 200 учнів випускних класів загальноосвітніх шкіл міста.

Кіровоградський обласний центр зайнятості
1023     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб