Домовой - Светловодск
» » » На Кіровоградщині обговорили стан виконання судових рішень

На Кіровоградщині обговорили стан виконання судових рішень

Автор: redactor
На Кіровоградщині обговорили стан виконання судових рішень
Учора, на базі Добровеличківського районного центру зайнятості, відбулася планова нарада обласного центру зайнятості та Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області. У заході також узяли участь керівники Добровеличківського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області та Добровеличківського районного центру зайнятості.
На нараді обговорювався стан виконання судових рішень, прийнятих на користь Добровеличківського районного центру зайнятості за виконавчими документами, що знаходяться на примусовому виконанні в Добровеличківському районному відділі державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області.
Встановлено, що усі виконавчі листи стосуються стягнення з колишніх безробітних допомоги по безробіттю, яка була отримана ними обманним шляхом, у зв’язку з неповідомленням цими особами центру зайнятості про обставини, що унеможливлювали отримання статусу безробітного: приховування відомостей про працевлаштування в період отримання допомоги по безробіттю, заборгованість за навчання осіб, які відраховані з навчальних закладів через невідвідування без поважних причин та не отримання документів про освіту.
На час проведення наради усі виконавчі провадження відкрито, встановлюється місце отримання доходу для подальшого накладення стягнення на заробітну плату чи пенсію та перевіряється майновий стан боржників, для здійснення арешту та опису майна з подальшою його реалізацією. Крім того, тривають інші виконавчі дії, що передбачені Законом України «Про виконавче провадження».
За результатами наради, були визначені напрямки взаємодії та заходи спрямовані підвищення її ефективності (повне виконання судових рішень). Зокрема, було заплановано оголосити у розшук виявлене рухоме майно, звернутись до судів по заборону виїзду боржників за кордон, а також оголошення їх у розшук, тощо.

В. Смолькіна, провідний юрисконсульт юридичного відділу обласного центру зайнятості
932     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб