Домовой - Светловодск

Здобувай професію муляра за сприяння служби зайнятості

Автор: redactor
Здобувай професію муляра за сприяння служби зайнятості
Мабуть, небагато знайдеться на Землі професій, що сягають у таку давнину, як професія муляра. Вона – найдавніша серед людських занять і з усіх будівельних професій.
Багато хто вважає професію муляра вузькою. Адже по суті в його обов'язки входить тільки зведення стін і нічого більше. Але це лише на перший погляд. Якщо уважно придивитися до муляра, можна переконатися в тому, що його діяльність досить різноманітна. Кожен будівельний об'єкт не схожий на інший і вимагає від спеціаліста різних навичок. Муляр робить кладку несучих стін, фундаменту арок, зводів, колон, бере участь в установці віконних і дверних коробок. Потреба у робітниках цієї професії постійна і має тенденцію до зростання. У більшості регіонів України муляр без особливих ускладнень знаходить роботу в будівельних організаціях, на підприємствах та в установах різних форм власності, наприклад домобудівних комбінатах, ремонтних і житлових управліннях тощо. Таким чином, професія муляра має сталий попит на ринку праці.
Тож кого зацікавила зазначена професія, служба зайнятості має можливість навчити на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості шляхом організації професійного навчання. Нaвчaння рoзпoчинається з 18 жовтня поточного року. Курc нaвчaння тривaтиме 4,6 мicяця.
Крім того, у жовтні місяці на базі Рівненського ЦПТО розпочинається навчання за професіями виробник художніх виробів з лози, продавець непродовольчих товарів, кравець, кухар, водій автотранспортних засобів (категорія «В»), муляр, візажист та ін.
Уci охочі змiнити прoфеciю мaють можливість звернутиcя дo Кiрoвoгрaдcькoгo oблacнoгo центру зaйнятocтi, що знаходиться зa aдреcoю: м. Крoпивницький, вул. Л. Куценкa, 10.

Кіровоградський обласний центр зайнятості
1292     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб