Домовой - Светловодск

Соціальне партнерство у сфері зайнятості діє

Автор: redactor
Соціальне партнерство у сфері зайнятості діє
Налагодження конструктивного співробітництва з роботодавцями у напрямку забезпечення зайнятості населення – є сьогодні найважливішим завданням центрів зайнятості області.
Днями в.о. директора обласного центру зайнятості Лілія Колесник з робочим візитом відвідала Маловисківський район. Під час візиту відбулася зустріч з головою Маловисківської об'єднаної територіальної громади Юрієм Гульдасом. У руслі конструктивного діалогу обговорювалися нагальні питання щодо сфери зайнятості, шляхи подолання безробіття на території громади, заходи, що вживаються місцевою владою з легалізації трудових відносин між найманими робітниками та роботодавцями, підтримки малого і середнього підприємництва та ін.
Особливу увагу було приділено одному із дієвих напрямків активної політики зайнятості населення, а саме організації громадських робіт, оскільки вони сприяють пом’якшенню соціальної напруги на ринку праці та забезпечують фінансову підтримку безробітних у період пошуку ними постійної роботи, а також є засобом переходу до постійного працевлаштування.
Голова громади та керівники центрів зайнятості у форматі активного спілкування говорили про перспективи реалізації соціально-економічного розвитку громади, окреслили шляхи подальшого вдосконалення співпраці та соціального партнерства.
Як результат – районним центром зайнятості та Маловисківською об'єднаною територіальною громадою була підписана угода спільних дій на 2017-2018 роки щодо реалізації державних цільових програм, у т.ч. сфери зайнятості.
Наостанок Лілія Колесник зазначила, що фахівці районного центру зайнятості обрали правильний курс співпраці з об'єднаною територіальною громадою у напрямку сприяння зайнятості її мешканців. Тож зазначена взаємодія триватиме й надалі.
979     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб