Домовой - Светловодск
» » » ТОВ «Епіцентр К» - «Калинівка» необхідні водії навантажувача та вантажники

ТОВ «Епіцентр К» - «Калинівка» необхідні водії навантажувача та вантажники

Автор: redactor
ТОВ «Епіцентр К» - «Калинівка» необхідні водії навантажувача та вантажники
Для оперативного укомплектування вільних робочих місць та вакантних посад на підприємствах застосовуються ефективні форми взаємодії служби зайнятості та роботодавців.
Логістичний центр «Калинівка» - це один з найсучасніших центрів європейського рівня, що надає послуги по зберіганню та реалізації будівельних товарів. Сьогодні підприємство потребує комірників, комплектувальників, водіїв навантажувача, вантажників та ін.
Керівництво невідокремленого структурного підрозділу ТОВ «Епіцентр К» логістичний центр «Калинівка» тісно співпрацює з центрами зайнятості області у напрямку оперативного укомплектування вільних робочих місць.
Наприклад, нещодавно у Новоукраїнському районному центрі зайнятості з метою надання допомоги роботодавцеві у доборі працівників було організовано міні-ярмарок вакансій.
У форматі заходу представники роботодавця ознайомили шукачів роботи зі змістом запропонованих вакансій, з вимогами до працівника, з рівнем заробітної плати, а також детально обговорили умови праці та соціальний пакет, яким забезпечені працівники товариства. Акцентовано увагу присутніх на тому, що підприємство пропонує своїм працівникам комфортабельний безкоштовний гуртожиток, їдальню, спецодяг. Гуртожиток знаходиться на території підприємства, що дає можливість працівникам економити свій час.
Під час міні-ярмарку було створено всі умови для зручного проведення співбесіди роботодавця з претендентами на робочі місця. Захід відвідали близько 10 безробітних громадян, з них двоє виявили бажання особисто відвідати підприємство та остаточно вирішити питання власного працевлаштування, один – заповнив анкету кандидата для працевлаштування.
Наприкінці зустрічі представники роботодавця висловили подяку працівникам районного центру зайнятості за організацію заходу, відзначивши плідність та зручність його проведення. Висловили сподівання, що співпраця зі службою зайнятості у напрямку укомплектування вільних робочих місць буде продовжуватись.
2012     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб