Домовой - Светловодск
» » » У Златопільській та Верхньоінгульській сільських радах говорили про зайнятість учасників АТО

У Златопільській та Верхньоінгульській сільських радах говорили про зайнятість учасників АТО

Автор: redactor
У Златопільській та Верхньоінгульській сільських радах говорили  про зайнятість учасників АТО
Налагодження конструктивного співробітництва з роботодавцями у напрямку забезпечення зайнятості населення – є сьогодні найважливішим завданням центрів зайнятості області. Головне в цій співпраці – забезпечити роботодавця якісною робочою силою та стимулювати його до працевлаштування безробітних громадян.
Нещодавно представники Бобринецького районного центру зайнятості здійснили виїзди на території Златопільської та Верхньоінгульської сільських рад, де провели робочі зустрічі з керівниками СФГ «Галина», ФГ «Анастасія - 2012», ФГ «Байбарак», ПАФ «Санті», ФОП Супруна К.В., ФОП Шапку А.М. та ін. Під час зустрічей обговорювалися питання щодо перспектив створення на підприємствах нових робочих місць, ефективного використання та збереження діючих робочих місць, забезпечення належних умов праці та виплати гідної заробітної плати тощо.
Йшлося про забезпечення зайнятості демобілізованих військовослужбовців, учасників АТО, проблеми у напрямку працевлаштування цієї категорії громадян та визначалися шляхи щодо їх розв’язання.
Присутнім наголошувалось на важливості консолідації зусиль та конструктивної взаємодії між сторонами соціального діалогу щодо психологічної, професійної, трудової реабілітації демобілізованих військовослужбовців та учасників антитерористичної операції.
Йшлося і про ситуацію, що склалася на місцевому ринку праці, результати роботи районного центру зайнятості у напрямку надання соціальних послуг населенню, у т.ч. демобілізованим військовослужбовцям та учасникам антитерористичної операції. Результат - вирішено питання працевлаштування одного демобілізованого учасника АТО до ФОП Шапки А.М.
Фахівці районного центру зайнятості висловили вдячність роботодавцям за конструктивну бесіду та досягнуті домовленості про подальшу тісну співпрацю.
Сподіваємося, що існуючий досвід роботи та подальша співпраця центрів зайнятості та роботодавців дозволить вирішити проблемні питання, бо лише спільні зусилля та координація є запорукою вирішення питань соціальної захищеності громадян та подолання безробіття.
954     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб