Домовой - Светловодск

Кожен має право на професійну реалізацію

Автор: redactor
Кожен має право на професійну реалізацію
Центри зайнятості області приділяють значну увагу наданню адресних соціальних послуг, зокрема громадянам з інвалідністю. Адже професійна реабілітація з одного боку, надає їм можливість бути матеріально незалежними, з іншого – сприяє їх самореалізації.
«З метою сприяння зайнятості осіб з обмеженою працездатністю, їм надається широкий спектр соціальних послуг з урахуванням рекомендацій медико-соціальних експертних комісій та наявних у них кваліфікації, знань тощо», – зазначила Людмила Компанієць, директор Знам’янського міськрайонного центру зайнятості.
Наприклад, пані Алла – мати двох неповнолітніх дітей, попри погіршення здоров’я та отриману групу інвалідності, не втратила бажання працювати. По допомогу в пошуку роботи звернулася до міськрайонного центру зайнятості. Маючи чималий досвід в торгівельній сфері та скориставшись відповідними інформаційними, консультаційними послугами служби зайнятості, порадами фахівців, жінка отримала бажану роботу, яку підібрали з урахуванням її медичних показань.
Сьогодні пані Алла після проходження стажування працює товарознавцем у ФОП Гладкого А.Г. За її словами, якщо людина прагне працювати, цілеспрямовано йде до своєї мети, а поряд є люди, які підтримують та допомагають, то успіх не забариться.
486     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб