Домовой - Светловодск
» » » На Кіровоградщині малий бізнес отримає нагоду розвиватися ефективніше

На Кіровоградщині малий бізнес отримає нагоду розвиватися ефективніше

Автор: redactor
На Кіровоградщині малий бізнес отримає нагоду розвиватися ефективніше
Вчора у м. Кропивницькому відбулась презентація проекту «Національна платформа бізнес-взаємодії» (Національна платформа для малого бізнесу). Проект реалізується ГО «Клуб Ділових Людей» (м. Львів) за підтримки представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) та фінансової підтримки Уряду Об’єднаного Королівства Великої Британії та Північної Ірландії, що діє через Міністерство з міжнародного розвитку.
Проект орієнтований на потреби малого бізнесу та розрахований на керівників, власників малого бізнесу, у тому числі учасників програми започаткування та розвитку бізнесу в рамках проектів МОМ.
Проект передбачає спілкування на двох платформах:
он-лайн платформа ділових контактів, бізнес-можливостей, навчальних матеріалів та проектів із розвитку малого бізнесу;
оф-лайн платформа у регіонах України для проведення навчальних та ділових заходів, бізнес-освіти, обміну досвідом, співпраці з владою та міжнародними організаціями, реалізації проектів для розбудови малого бізнесу.
Слід зазначити, що платформи покликані стати тим середовищем, яке об’єднає власників бізнесу та клієнтів, початківців і підприємців зі стажем. А це означає, що малий бізнес отримає нагоду розвиватися ефективніше, забезпечуючи своїм зростанням і економічний розвиток країни.
Участь у презентації взяв і заступник директора обласного центру зайнятості Богдан Стоян. За результатами конструктивної розмови Б.Стояна та координатора проекту в області Тетяни Котенко, що відбулася у форматі заходу, досягнута попередня домовленість про спільне проведення заходів для роботодавців, підприємців та шукачів роботи, які мають намір організувати підприємницьку діяльність.
992     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Комментарии
1

Jamesnem 22 сентября 2017 12:07
Авторитетное сообщение :) , познавательно...


------
<a href=http://literatura.neznaka.ru/answer/2710798_glavnaa-mysl-rasskaza-malys-i-
karlson/>http://literatura.neznaka.ru/answer/2710798_glavnaa-mysl-rasskaza-m
alys-i-karlson/</a>

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб