Домовой - Светловодск
» » » На Кіровоградщині учасник АТО навчає майбутніх агрономів любити рідну землю

На Кіровоградщині учасник АТО навчає майбутніх агрономів любити рідну землю

Автор: redactor
На Кіровоградщині учасник АТО навчає майбутніх агрономів любити рідну землю
Фахівці служби зайнятості тісно взаємодіють з роботодавцями, іншими соціальними партнерами у напрямку працевлаштування військовослужбовців, які повертаються із зони АТО. Питання їхньої адаптації до умов мирного життя є одним із першочергових зазначеної співпраці.
Наприклад, Євгеній Анатолійович (мешканець м.Бобринець), після звільнення з військової служби, яка проходила в зоні проведення антитерористичної операції, вирішив знайти роботу самостійно. Всі спроби виявилися невдалими, і лише згодом за допомогою в працевлаштуванні чоловік звернувся до Бобринецького районного центру зайнятості.
Перебуваючи на обліку зрозумів, що хотів працювати за здобутою в Миколаївському державному аграрному університеті освітою – агрономом.
Чоловік реально розумів, що такої вакансії, яка б підходила йому, вряд чи знайдеться. Але згодом вдача все ж таки повернулася до нього обличчям: Бобринецький технікум ім. В.Порика Білоцерківського національного аграрного університету подав до районного центру зайнятості вакансію агронома, яку і було запропоновано Євгенію Анатолійовичу.
Пройшовши співбесіду з роботодавцем, чоловік за сприяння районного центру зайнятості був працевлаштований за здобутою професією. Сьогодні чоловік має омріяну роботу, а отже можливість утримувати родину, та з вірою в мирне майбутнє будує власні плани.
«Я задоволений, що маю можливість дбати про свою родину, а моя праця приносить користь - я навчаю студентів любити рідну землю та працювати на ній», - говорить Євгеній Анатолійович.
725     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб