Домовой - Светловодск
» » » Громадські та інші роботи тимчасового характеру: для безробітних - тимчасова зайнятість

Громадські та інші роботи тимчасового характеру: для безробітних - тимчасова зайнятість

Автор: redactor
Громадські та інші роботи тимчасового характеру: для безробітних - тимчасова зайнятість
Завдяки тісній взаємодії центрів зайнятості області, органів місцевого самоврядування та роботодавців за участі безробітних громадян організовуються громадські та інші роботи тимчасового характеру. Варто зазначити, що організація цих робіт триває постійно, у результаті якої лише упродовж січня–серпня поточного року близько 8,5 тис. громадян з числа зареєстрованих безробітних мали роботу та матеріальну підтримку, що в теперішній час має неабияке значення.
Слід зазначити, що ці роботи дозволяють вирішити певні проблеми територіальних громад, наприклад, з благоустрою та озеленення територій населених пунктів, зон відпочинку, ліквідації несанкціонованих звалищ, упорядкування спортивних майданчиків, кладовищ, об’єктів культурної та історичної спадщини, а також військових поховань, пам’ятників, обелісків, меморіалів Другої світової війни.
Сьогодні можна з впевненістю сказати, що організація громадських та інших робіт тимчасового характеру – це взаємовигідна справа: реальна підтримка незайнятих громадян в період пошуку роботи, надійний шлях до їх постійної зайнятості; дієва допомога роботодавцям та вирішення нагальних проблем територіальних громад. Зацікавленість підприємств в організації таких робіт має неабиякий сенс: окрім забезпечення виконання нагальних тимчасових робіт, розширюються можливості роботодавця у виборі майбутніх працівників.

Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості
1202     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб