Домовой - Светловодск
» » » Анімаційні ролики допомагають школярам Кіровоградщини обирати професію

Анімаційні ролики допомагають школярам Кіровоградщини обирати професію

Автор: redactor
Анімаційні ролики допомагають школярам Кіровоградщини обирати професію
У профорієнтаційній роботі з учнівською молоддю фахівці Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості використовують різні її форми, спрямовані на формування у школярів усвідомленого вибору майбутньої професії.
Так наприклад нещодавно до учнів 9-х класів загально-освітнього навчального закладу № 3 ім. О.Журливої м.Кропивницького завітала з профорієнтаційною акцією директор міськрайонного центру зайнятості Тетяна Білоусова. Вона розповіла старшокласникам про професії, які є актуальними на сьогодні в регіоні і користуються попитом на ринку праці, про вимоги та особливості сучасного ринку праці, про формулу вдалого професійного вибору та послуги, які надає служба зайнятості випускникам шкіл.
Старшокласники з зацікавленістю слухали інформацію, ставили запитання, та із задоволенням переглянули анімаційні відеороліки профорієнтаційного спрямування, де в доступній для школярів формі розповідається, як зробити правильний вибір для себе у великому світі професій.

937     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб