Домовой - Светловодск
» » » Служба зайнятості сприяє підготовці кадрів до опалювального сезону

Служба зайнятості сприяє підготовці кадрів до опалювального сезону

Автор: redactor
Служба зайнятості сприяє підготовці кадрів до опалювального сезону
В умовах постійного розвитку технологій, знання та навички робітників швидко застарівають. Саме тому служба зайнятості використовує заходи активної підтримки безробітних, зокрема, підвищення їхньої конкурентоспроможності на ринку праці шляхом організації професійного навчання – первинної професійної підготовки, перепідготовки, спеціалізації й підвищення кваліфікації, стажування безпосередньо на робочих місцях на виробництві чи у сфері послуг з метою здобуття особою відповідної кваліфікації або приведення її у відповідність із вимогами сучасності.
Так, у зв’язку з тим, що незабаром стартує опалювальний сезон, Маловисківський районний центр зайнятості організовує підвищення кваліфікації за професією машиніста (кочегара) котельні. Під час навчання безробітні вивчатимуть принципи роботи котелень, систем водяного опалення, правила безпечної експлуатації котлів, охорони праці. Також у програмі навчання заплановано ознайомлення з правилами пожежної безпеки; вивчатимуть тут також призначення та умови застосування простих і середньої складності контрольно-вимірювальних приладів та ін. По закінченню професійного навчання слухачі курсів будуть працевлаштовані на підприємства району.
Така організація професійного навчання безробітних насамперед забезпечує ринок праці кваліфікованими кадрами, озброєними сучасними знаннями, заощаджує кошти роботодавців на підвищення кваліфікації працівників та дає змогу кожній людині мати гідний заробіток.
967     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб