Домовой - Светловодск
» » » Служба зайнятості Кіровоградщини – новоствореним територіальним громадам

Служба зайнятості Кіровоградщини – новоствореним територіальним громадам

Автор: redactor
Служба зайнятості Кіровоградщини – новоствореним територіальним громадам

Днями відбулась робоча зустріч директора Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості Тетяни Білоусової з головою Соколівської об’єднаної територіальної громади Іриною Завірюхою.
В рамках зустрічі, розглядалась положення проекту угоди про співпрацю щодо реалізації державної політики зайнятості населення. Серед основних напрямків співпраці - організація професійної підготовки та перепідготовки безробітних громадян, громадських робіт та робіт тимчасового характеру, створення нових робочих місць і легалізація зайнятості.
У руслі конструктивного діалогу йшлося про те, що вже досягнуто попередніх домовленостей на проведення КП «Надія» громадських робіт та робіт тимчасового характеру, до яких будуть залучені незайняті мешканці об’єднаної територіальної громади.
Акцентувалась увага й на питанні забезпечення зайнятості демобілізованих військовослужбовців та учасників АТО, які перебувають на обліку в центрі зайнятості.
На завершення зустрічі присутні дійшли висновку, що співпраця Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості з об'єднаними територіальними громадами повинна тривати, адже для кожної з сторін важливо забезпечити доступність системи оперативного і безперешкодного реагування на потреби громади у сфері соціального захисту.
1080     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб