Домовой - Светловодск

У Світловодську відбувся День відкритих дверей

Автор: redactor
У Світловодську відбувся День відкритих дверей
Нещодавно у Світловодському міськрайонному центрі зайнятості відбувся День відкритих дверей, в рамках якого було проведено різнопланові заходи для різних категорій населення.
На замовлення СП ТОВ «Плайтех» відбувся міні-ярмарок вакансій, за результатами якого 3 особи з числа учасників зацікавилися пропозиціями роботодавця, 2 особи пішли безпосередньо на підприємство оглянути робоче місце. 1 особі видано направлення на працевлаштування.
В рамках Дня відкритих дверей відбувся семінар з орієнтації на службу в Збройних силах України, в режимі онлайн - зв’язку за участі представників військових частин ВДВ ЗСУ, обласного військкомату. Присутні на семінарі отримали інформацію щодо умов комплектування ВДВ ЗСУ військослужбовцями для проходження військової служби за контрактом.
Відбулася ділова зустріч директора центру зайнятості з головою Велико Андрусівської сільської ради (об’єднаної територіальної громади) Іващенко Н.І. та її першим заступником Тумановим В.П., під час зустрічі було підписано угоду про співпрацю щодо спільних дій у сфері сприяння зайнятості населення та створення нових робочих місць на території сільської ради. Також директор центру зайнятості Домбровський І.В. довів до відома, що Міністерством регіонального розвитку проводиться конкурсний відбір проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу.


Н.Котова, провідний фахівець з аналізу ринку праці відділу інформаційних систем Світловодського міськрайонного центра зайнятості
995     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб