Домовой - Светловодск
» » » Близько 150 світловодців були охоплені тимчасовою зайнятістю цьогоріч

Близько 150 світловодців були охоплені тимчасовою зайнятістю цьогоріч

Автор: redactor
Близько 150 світловодців були охоплені тимчасовою зайнятістю цьогоріч
Напередодні Дня незалежності України фахівці Світловодського міськрайонного центру зайнятості у співпраці з органами місцевого самоврядування вживають заходів щодо благоустрою населених пунктів району, зокрема шляхом організації громадських робіт. Цьогоріч зазначені роботи проводились за участі безробітних громадян на території Великоандрусівської об̓єднаної територіальної громади, Власівської селищної та Павлівської сільських рад.
Виконання зазначених робіт сприяє соціальному розвитку територіальних громад та вирішенню їх соціальних проблем. Силами безробітних проводяться роботи з благоустрою територій населених пунктів, зон відпочинку, парків та скверів, упорядкування меморіалів захисників Вітчизні, пам’ятників та обелісків загиблим воїнам, братських могил та військових поховань, а також проводяться роботи, пов’язані з відновленням та збереженням пам'яток культури, інші.
Продовжується співпраця міськрайонного центру зайнятості у напрямку благоустрою міста й з Світловодським міським КП «Комбінат комунальних послуг».

Загалом, з початку року близько 150 безробітних громадян за сприяння міськрайонного центру зайнятості взяли участь у громадських роботах.
Слід зазначити, що організація громадських та інших робіт тимчасового характеру – є одним із дієвих засобів реалізації політики зайнятості. Ці роботи, насамперед, сприяють тимчасовій зайнятості, а також збереженню мотивації безробітних до праці.

Наталія Сідненко, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Світловодського міськрайонного центру зайнятості
1261     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб