Домовой - Светловодск
» » » Близько 300 безробітних області брали участь у роботах з благоустрою

Близько 300 безробітних області брали участь у роботах з благоустрою

Автор: redactor
Близько 300 безробітних області брали участь у роботах з благоустрою
Серпень місяць підготовки до святкування знаменних та святкових подій: Дня незалежності України, днів міст і селищ області.
Тож, у рамках заходів з відзначення 26-ї річниці незалежності України та з метою благоустрою населених пунктів, упорядкування об’єктів соціальної сфери та культурної спадщини, пам’ятників та місць поховання осіб, які загинули у роки Великої Вітчизняної війни, центрами зайнятості області організовані громадські та інші роботи тимчасового характеру.
Зокрема, у Кропивницькому у взаємодії з КП «Ритуальна служба», КП «Благоустрій» упорядковані Далекосхідне та Ровенське кладовища, а з ПП «Чистий Єлизаветград» безробітні упорядковували ігрові дитячі майданчики. До цих робіт залучено понад 50 безробітних мешканців Кропивницького.
В Олександрії та на території Приютівської селищної, Червонокам̓янської, Головківської та Михайлівської сільських рад за участі безробітних громадян упорядковані братські могили, пам'ятники та стели загиблим воїнам-визволителям. У Знам̓янському районі Другою селищною радою організовано роботи з благоустрою території Обеліску Слави.
У місті Долинська до Дня незалежності України за сприяння районного центру зайнятості здійснювалися підготовчі роботи із встановлення пам̓ятного знаку «Борцям за свободу і незалежність України». А у співпраці з Суходільською, Березівською та Новогригорівською сільськими радами 25 осіб виконували роботи з благоустрою населених пунктів.
У Благовіщенську у взаємодії з ТОВ «Зоря», СФГ «Золотий колос», СФГ «Кондор», СТОВ «Нива» понад 10 безробітних упорядковували зелені насадження: обкопували дерева та клумби, обрізали кущі, зібрали сміття тощо. В Устинівському районі – на території Докучаївської, Березівської, Інгульської та Криничуватської сільських рад безробітні громадяни упорядковували придорожні смуги, парки відпочинку, прилеглу територію сільських будинків культури, дитячих садочків та ін.
Тож ця важлива робота триватиме й надалі, адже добрі справи на користь людям – турбота спільна, постійна, безмежна.
1034     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб