Домовой - Светловодск
» » » Найголовніше – коли робота, яку ти виконуєш щодня, приносить задоволення

Найголовніше – коли робота, яку ти виконуєш щодня, приносить задоволення

Автор: redactor
Найголовніше – коли робота, яку ти виконуєш щодня, приносить задоволення
Служба зайнятості, допомагаючи громадянам з інвалідністю у працевлаштуванні, доводить, що займатись трудовою діяльністю може за бажання кожен, незалежно від фізичних можливостей.
З метою вирішення питання зайнятості громадян з інвалідністю, служба зайнятості вирішує питання їхнього працевлаштування з роботодавцями не тільки в межах району, а й навіть за межами області.
Один з прикладів - працевлаштування безробітного Андрія Володимировича, який мав групу інвалідності, та тривалий час перебував на обліку в Онуфріївському районному центрі зайнятості у пошуку роботи.
Тож, тільки-но від ТОВ «Кремікс», що виробляє комбікорми та харчові добавки для тварин, до районного центру зайнятості надійшла вакансія охоронника, вона була запропонована Андрію Володимировичу, на що він відразу погодився на запропонований варіант працевлаштування.
На підприємстві чоловіка радо зустріли, запропонували достойні умови та оплату праці. Андрій Володимирович зрозумів, що знайшов себе, йому сподобалось все: робота, колектив, відношення у колективі. І навіть хвороба почала рідше нагадувати про себе.
Робота чоловікові подобається, а це, мабуть, найголовніше – коли робота, яку ти виконуєш щодня, приносить задоволення.
700     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб