Домовой - Светловодск

Співпрацюємо аби місцеві мешканці мали роботу

Автор: redactor
Співпрацюємо аби місцеві мешканці мали роботу
З метою стабілізації стану на ринку праці, служба зайнятості поглиблює вектори співпраці з роботодавцями, у т.ч. інших регіонів України. Фахівці Онуфріївського районного центру зайнятості активно співпрацюють з роботодавцями в плані підбору необхідних працівників.
Наприклад, упродовж поточного року районний центр зайнятості співпрацював з роботодавцями які здійснюють свою діяльність в м. Кременчук Полтавської області та зареєстровані як юридичні або фізичні особи приватні підприємці.
Слід зазначити, що безробітні - мешканці району погоджуються на працевлаштування в м. Кременчук, адже роботодавці пропонують роботу з достойним рівнем заробітної плати, ніж роботодавці Онуфріївського району, кращими умовами праці. Крім того, між регіонами налагоджене транспортне сполучення, що дає можливість громадянам своєчасно дістатися місця роботи та ввечері повернутися додому після закінчення робочого дня.
Загалом в результаті зазначеної співпраці понад 40 мешканців Онуфріївщини отримали постійні робочі місця.
587     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб