Домовой - Светловодск

Колишній атовець вирішив розводити кролів елітних порід

Автор: redactor
Колишній атовець вирішив розводити кролів елітних порід
Сьогодні ринок праці переживає спад виробництва, зменшення кількості робочих місць, низький рівень заробітної плати. Тому важливим питанням у працевлаштуванні населення є пошук альтернативних шляхів зайнятості, одним із яких є підприємницька діяльність.
Фахівці Гайворонського районного центру зайнятості постійно працюють у напрямку інформування безробітних стосовно можливості відкриття підприємницької діяльності, навчають основам ведення власної справи, знайомлять з перспективними шляхами для організації бізнесу в місті та районі. З цією метою проводяться семінари «Як розпочати власний бізнес?», «Від бізнес-ідеї – до власної справи», організовується навчання на курсах «Підприємець-початківець».
Так, колишній військовослужбовець-учасник АТО Руслан Володимирович, після демобілізації звернувся до районного центру зайнятості у пошуку роботи. У результаті нетривалого перебування на обліку зрозумів, що в житті треба щось змінювати самостійно, а не чекати на диво. Ідея стати підприємцем з`явилася в чоловіка під час семінару з основ підприємницької діяльності. Чоловік вирішив займатись вирощуванням кролів, оскільки займався цим раніше, але для власних потреб. М’ясо кролика корисне і смачне, тому викликає особливий інтерес як у пересічних споживачів, так і в області ресторації. Проте багатьох підприємливих людей насторожує кролівництво як бізнес, оскільки кролики мають властивість часто хворіти. «В будь-якому бізнесі є ризики, - говорить Руслан Володимирович,- важливо знайти шляхи, які допоможуть уникнути багатьох невдач».
Колишній військовий з оптимізмом дивиться в майбутнє, сподівається, що набутий досвід, помножений на рішучість та працелюбство, дозволить побудувати бізнес з невисоким рівнем витрат, низькою конкуренцією і великим попитом.

Л.Делінгевич, заступник директора - начальник відділу надання соціальних послуг Гайворонського районного центру зайнятості
976     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб