Домовой - Светловодск
» » » Трактористів та експедиторів шукали на міні-ярмарку вакансій

Трактористів та експедиторів шукали на міні-ярмарку вакансій

Автор: redactor
Трактористів та експедиторів шукали на міні-ярмарку вакансій
Фахівці служби зайнятості тісно співпрацюють з роботодавцями різних форм власності щодо вирішення питання задоволення кадрової потреби. Одним з дієвих засобів вирішення мобільного та якісного укомплектування наданих вакансій роботодавців є проведення міні-ярмарок вакансій. Саме такий захід відбувся в районному центрі зайнятості, в якому взяли участь представники відділу кадрів ПрАТ «ГАРАНТ МЕТИЗ ІНВЕСТ» Тетяна Фоменко та Віта Краєвська. На міні-ярмарку були представлені вакансії: тракторист, слюсар-ремонтник, електромонтер, прибиральник, експедитор, лаборант, волочильник дроту, майстер з ремонту та ін.
Учасники заходу отримали інформацію про умови працевлаштування, соціальні гарантії, перспективні вакансії, можливості кар’єрного росту.
За результатами проведеного заходу 6 осіб (серед них 1 особа з інвалідністю та 2 учасники АТО) виявили бажання відвідати підприємство та більш детально ознайомитися з умовами праці. Усі бажаючі залишили свої резюме для подальшої співпраці.
Наприкінці зустрічі Віта Краєвська, начальник відділу кадрів ПрАТ “ГАРАНТ МЕТИЗ ІНВЕСТ”, висловила подяку фахівцям районного центру зайнятості за оперативність в організації та проведенні заходу, відзначивши плідність його проведення.
912     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб