Домовой - Светловодск
» » » Безробітні відпрацьовували вміння ділового спілкування та самопрезентації

Безробітні відпрацьовували вміння ділового спілкування та самопрезентації

Автор: redactor
Безробітні відпрацьовували вміння ділового спілкування та самопрезентації
У рамках Дня інформації, що відбувся у Голованівському районному центрі зайнятості, проведено низку інформаційно-консультаційних заходів, зокрема, профінформаційний семінар для осіб віком старше 45 років, семінар з техніки пошуку роботи та ін.
Так, учасники семінару «Оволодій новою професією» дізналися про можливості здобуття актуальних на ринку праці професій, зокрема, в центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Зазначалося, що ці навчальні заклади мають сучасну потужну навчально-матеріальну базу, навчально-виробничі майстерні, класи, кабінети оснащені сучасним обладнанням, пристроями, що дозволяє отримати всі необхідні знання та навички за обраною професією. Крім того, створені комфортні умови для проживання безробітних, які прибувають на навчання.
У ході семінару з техніки пошуку роботи його учасники відпрацьовували вміння ділового спілкування та самопрезентації, ознайомились із основними джерелами пошуку вакансій, у тому числі й веб-ресурсами державної служби зайнятості.
Результатом проведення даного заходу 2 безробітним видано направлення на працевлаштування, одна людина з числа зайнятого населення зацікавилась отриманням ваучера для проходження навчання.
А головне фахівці районного центру зайнятості мали намір донести до всіх учасників заходу те, що тільки шляхом наполегливих зусиль фахівців служби зайнятості та бажання самої людини можна досягти позитивного результату – знайти бажану роботу і завжди пам’ятати крилату фразу, що після 40 років життя тільки починається.
967     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб