Домовой - Светловодск

З військової справи поринув у водійську

Автор: redactor
З військової справи поринув у водійську
Історія Василя Васильовича розпочалася в 2015 році, коли він з патріотичних міркувань вирішив взяти участь в антитеростичній операції на Сході України. Майже півтора року боронив він рідну землю у складі 43 окремої артилерійської бригади. Та прийшов час демобілізуватися та повертатися до мирного життя. Та й здоров'я почало підводити.
Уже в кінці жовтня 2016 року Василь Васильович повернувся додому - в рідне село Шарівку Олександрійського району. Перший час було важко адаптуватися, не знав за що братися, з чого починати, та й ночами не давали спати картини війни, які приходили до нього в кошмарах. Роботи в рідному селі не було, до міста добиратися щодня також не було можливості. Тому й вирішив бувалий вояка повернутися назад на контрактну службу і далі стояти на варті нашого спокою. Але й тут спіткала невдача - медична комісія не допустила до подальшого проходження військової служби, підвів стан здоров'я. Постало питання – пошук роботи в селі, самостійно її знайти не вдалося.
За порадою товариша, Василь Васильович по допомогу у працевлаштуванні звернувся до Олександрійського міськрайонного центру зайнятості, але реально розумів, що такої вакансії, яка б підходила йому, вряд чи знайдеться. Але згодом удача все ж таки повернулася до нього обличчям: ПАТ «Шарівське», яке знаходиться на території його рідного села, подало до центру зайнятості вакансію водія автотранспортних засобів, яку і було запропоновано Василю Васильовичу. Він мав водійське посвідчення, але водієм працював давно і мав невеликий досвід роботи в цій сфері, і тому дуже переживав чи підійде він роботодавцю. Але хвилювання були марні. На співбесіді керівник підприємства побачив у Василеві Васильовичеві відповідальну та надійну людину і тому без вагань прийняв його на роботу.
Зараз Василь Васильович працює водієм, майже повністю адаптувавшись до мирного життя, і лиш іноді підірване здоров'я нагадує про пережите лихоліття війни.


О. Самусенко, провідний фахівець з питань зайнятості відділу організації працевлаштування населення Олександрійського міськрайонного центру зайнятості
781     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб