Домовой - Светловодск

«Надежда Ритейл» добирала працівників

Автор: redactor
«Надежда Ритейл» добирала працівників
Нещодавно в приміщенні Онуфріївського районного центру зайнятості на замовлення ТОВ «Надежда Ритейл» відбувся міні-ярмарок вакансій за професією оператор заправних станцій.
На ярмарок вакансій запросили близько 20 безробітних, кваліфікаційний рівень яких відповідає потребам роботодавців. Під час заходу шукачі роботи отримали інформацію щодо вимог роботодавців до працівників, умов праці та рівня її оплати, соціальних гарантій, якими забезпечується персонал, а також щодо соціальних послуг, що надає служба зайнятості населенню, іншу корисну інформацію, пов’язану з працевлаштуванням.
У рамках заходу роботодавцем проведено з шукачами роботи індивідуальні співбесіди, за результатами яких п’ять осіб запрошені відвідати підприємство для ознайомлення з роботою безпосередньо на робочому місці та остаточно визначитися щодо працевлаштування.
Учасники міні-ярмарку вакансій зазначають, що такі заходи є дієвою та результативною формою допомоги, що надає служба зайнятості як роботодавцям так і шукачам роботи.
930     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб