Домовой - Светловодск
» » » Керівники новостворених ОСББ говорили про благоустрій підлеглих територій

Керівники новостворених ОСББ говорили про благоустрій підлеглих територій

Автор: redactor
Керівники новостворених ОСББ говорили про благоустрій підлеглих територій
В Олександрійському міськрайонному центрі зайнятості за участі представників управлінь праці та соціального захисту населення міста та району та голів нових об’єднань ОСББ (ОСББ «Веселка», ОСББ «Вікторія», ОСББ «Арка», ОСББ «Камея», ОСББ «Південний-64») відбулося засідання круглого столу, на якому обговорювались організаційні аспекти проведення робіт тимчасового характеру.
Розпочалось засідання з обговорення ситуації, яка склалась на місцевому ринку праці, можливостей служби зайнятості щодо добору необхідних кадрів, посилення взаємодії з роботодавцями у напрямку працевлаштування безробітних громадян, в першу чергу соціально вразливих категорій населення - внутрішньо переміщених осіб та демобілізованих учасників АТО.
Учасники засідання ознайомились із положеннями чинного законодавства про зайнятість населення у напрямку організації робіт тимчасового характеру, шляхами фінансування, обговорили напрямки таких робіт з урахуванням їхньої спрямованості у 2017 році та перспективи організації в наступному році.
Зазначалося, що громадські та інші роботи тимчасового характеру виконуються виключно на створених для цього тимчасових робочих місцях. Роботодавці надають центру зайнятості інформацію про потреби в робочій силі для укомплектування тимчасових робочих місць, відповідно до якої центр зайнятості направляє необхідних працівників.
В результаті обговорення учасники засідання дійшли згоди, що дійсно ці роботи мають реальну користь, адже, насамперед, дають можливість роботодавцеві залучити необхідну додаткову робочу силу до виконання окремих видів робіт та при потребі підібрати працівників на постійні робочі місця, а також зазначені роботи сприяють зайнятості населення та пом’якшенню ситуації на місцевому ринку праці. Під обговорення учасники отримали кваліфіковані відповіді на численні запитання з питань діючого законодавства з питань праці та зайнятості населення.
На завершення засідання його учасники дійшли висновку, що взаємодію щодо організації тимчасових робіт в районі слід налагоджувати та удосконалювати.
1017     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб