Домовой - Светловодск
» » » Відпочивальники оздоровчого табору «Дружба» обирали професію

Відпочивальники оздоровчого табору «Дружба» обирали професію

Автор: redactor
Відпочивальники оздоровчого табору «Дружба» обирали професію

У рамках діяльності «Мобільного-консультаційного пункту соціальної роботи» обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді для вихованців дитячого оздоровчого табору «Дружба», що на Олександрійщині, відбувся інформаційно-просвітницький захід. До його проведення долучилися фахівці обласного центру зайнятості обласного центру планування сім'ї та репродукції дитини відділення «Клініка дружня до молоді» та обласного відділення ВБО «Мережа людей, які живуть з ВІЛ».
Під час роботи Мобільного-консультаційного пункту соціальної роботи на території району фахівцями відділу організації профорієнтації обласного центру зайнятості хлопчаків та дівчаток проведено низку профорієнтаційних заходів, упродовж яких у пізнавально-розважальній формі діти мали можливість отримати інформацію про професії, актуальні сьогодні на місцевому ринку праці, зокрема робітничого спрямування, можливості їх отримання у навчальних закладах міста та району, одержали поради щодо вибору подальшої професійної долі та ін.
У свою чергу представниками обласного відділення «Клініка дружня до молоді» та всеукраїнської благодійної організації «Мережа людей, які живуть з ВІЛ» проведено тренінгове заняття та інші превентивні заходи щодо негатив¬ного впливу куріння, алкоголю та наркотиків на здоров’я людини, наслідків шкідливих звичок на дитячий організм та переваг здорового способу життя.
Тож така форма роботи як виїзд фахівців різних соціальних структур на місця буде практикуватись і надалі.

Відділ профорієнтації Кіровоградського обласного центру зайнятості





819     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб