Домовой - Светловодск

Презентуємо службу у Національній поліції

Автор: redactor
Презентуємо службу у Національній поліції
У Петрівському районному центрі зайнятості представники районного відділення поліції Долинського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області для незайнятих трудовою діяльністю громадян провели інформаційний захід.
Анатолій Городенець, заступник начальника відділення районної поліції, надав присутніх заходу детальну інформацію про специфіку роботи в органах поліції. Також ознайомив з регламентом набору співробітників: від заявки на участь, тестування, медичного обстеження, перевірки рівня фізичної підготовки, психологічного тестування до співбесіди та спеціальної перевірки.
Зазначив, що серед вимог участі у конкурсі: знання положень чинного законодавства про Національну поліцію, про запобігання корупції, очищення влади та інших нормативно-правових актів, що регламентують той чи інший напрямок служби.
Під час перегляду відеослайдів щодо організації добору кандидатів на службу в поліції А.Городенець ознайомив присутніх з основними обов'язками, а також відповів на запитання учасників щодо умов праці, оплати праці та перспектив кар'єрного зростання та ін.
Загалом можливістю поспілкуватися з представником поліції та отримати інформацію з перших уст скористалися 12 шукачів роботи, у т.ч. жінки. Співпраця в цьому напрямку продовжуватиметься.

476     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб