Домовой - Светловодск
» » » Близько 200 безробітних Кіровоградщини інформують населення про отримання житлових субсидій

Близько 200 безробітних Кіровоградщини інформують населення про отримання житлових субсидій

Автор: redactor
Близько 200 безробітних Кіровоградщини інформують населення про отримання житлових субсидій
Служба зайнятості сприяє реалізації завдань уряду щодо надання субсидій за спрощеною процедурою. Фахівці центрів зайнятості організовують громадські роботи, у яких беруть участь зареєстровані безробітні.
Під час виконання зазначених робіт безробітні інформують населення про можливість отримання житлових субсидій за спрощеною процедурою шляхом розповсюдження інформаційних матеріалів, а також проводять технічну обробку та кур'єрську доставку документів.
Залучення до інформаційно-роз'яснювальної роботи безробітних осіб дає можливість працівникам управлінь соціального захисту населення райдержадміністрацій та виконавчих комітетів міських рад не відволікатися від виконання основними працівниками інших, покладених на них завдань соціального захисту населення.
Загалом з початку поточного року до громадських робіт з інформування населення про можливість отримання житлових субсидій залучено близько 200 безробітних громадянина. Ці роботи проводяться у містах Кропивницький, Знам'янка, Олександрія, Світловодськ, а також Добровеличківському, Кіровоградському, Маловисківському, Новомиргородському та Новгородківському районах.

Наші партнери визнають, що організація даного виду громадських робіт для них суттєва і реальна допомога в умовах значного збільшення обсягу роботи в органах соціального захисту.

Відділ організації надання послуг роботодавцям обласного центру зайнятості
893     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб