Домовой - Светловодск
» » » Внутрішньо переміщені особи та демобілізовані учасники АТО вчать фінансову грамоту

Внутрішньо переміщені особи та демобілізовані учасники АТО вчать фінансову грамоту

Автор: redactor
Внутрішньо переміщені особи та демобілізовані учасники АТО вчать фінансову грамоту
На базі Олександрійського міськрайонного центру зайнятості для внутрішньо переміщених осіб, демобілізованих учасників АТО та осіб, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштування, під назвою «Фінансова обізнаність для впевненого майбутнього» відбувся черговий дводенний тренінг.
Проведення тренінгу відбулось в рамках Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору».
Тема тренінгу викликала неабияку зацікавленість у шукачів роботи. Упродовж двох днів учасників тренінгу інформували про фінансові цілі на різних життєвих етапах, процеси управління власними коштами, правилами безпеки при користуванні платіжними картками, ознаками ризикових кредитних та депозитних операцій, порадами щодо уникнення фінансового шахрайства. Також присутні дізнались про основні положення закону про захист прав споживачів, отримали необхідну інформацію та практичні поради із фінансової грамотності.
Слід зазначити, що набуті знання учасники семінару зможуть застосувати в повсякденному житті та покращити своє матеріальне становище.
Загалом, у заході взяли участь близько 20 безробітних громадян, які перебувають на обліку в Олександрійському міськрайонному центрі зайнятості.
962     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб