Домовой - Светловодск
» » » На Кіровоградщині відбувся Форум лідерів громадянського суспільства

На Кіровоградщині відбувся Форум лідерів громадянського суспільства

Автор: redactor
На Кіровоградщині відбувся Форум лідерів громадянського суспільства
В приміщенні регіональної торгово-промислової палати 27 червня 2017 року відбувся Форум лідерів громадянського суспільства Кіровоградщини. Форум був організований Громадською радою при обласній державній адміністрації, за підтримки управління комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, і став першим подібним заходом не тільки на Кіровоградщині, а й в Україні.
Організатори заходу поставили собі за мету сприяти налагодженню ефективного діалогу та партнерських відносин органів державної влади та місцевого самоврядування з організаціями громадянського суспільства. Форум проведено для представників громадських рад при облдержадміністрації, державних установах обласного рівня, райдержадміністраціях та міськвиконкомах.
У форумі взяли участь Олександр Чорноіваненко, голова обласної ради, Сергій Коваленко, перший заступник голови облдержадміністрації, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних органів міністерств та відомств України в області, а також заступник директора обласного центру зайнятості Богдан Стоян.
В першій частині форуму виступили представники громадських організацій, які висвітлили основні питання своєї роботи, взаємодії з органами виконавчої влади. В другій частині форуму проведено майстер-класи з питань доступу до інформації про діяльність органів влади, методику складання та реалізації соціальних проектів.
По завершенню Форуму кожен учасник отримав свій план змін, який включає дії з реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства, впровадження інструментів місцевої демократії та структурування власних цілей.
У форматі заходу Б. Стоян обговорив з окремим керівниками громадських організацій питання налагодження співпраці у сфері зайнятості населення.
Ідея організації та проведення заходу, за словами організаторів, обумовлена тим, що в останні роки зростає роль громадських активістів у різних сферах діяльності органів державної влади та місцевого самоврядування.
1064     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Комментарии
2

SeregaDal1975 30 июня 2017 14:41
Иногда встречаются уже зрелые люди, уже пережившие ошибки, разочарования и расставания.
Вот читаю и думаю получается совсем другая история.
«Взрослый» роман – как это?
Кто может родскажите.
EfrainPinny 4 июля 2017 18:05
Кредит без справок

<a href=http://creditmain.ru/potrebitelskie-kredity/>калькулятор кредита</a>

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб